Paul Inge Kronheim

Daglig leder

90 12 18 73


Anne Smaadal

Kontoransvarlig

99 25 24 12


55 års erfaring

18 ansatte

Om oss

Byggtapetsermester Stigen & Kronheim AS består av 18 fagkyndige ansatte under stødig lederskap av daglig leder Paul Inge Kronheim. Vår bedrift er resultatet av fusjoneringen mellom Magnus Stigen AS og Paul I. Kronheim AS; med til sammen 55 års erfaring i bransjen. Fusjonering av våre faglærte arbeidsstyrker, kompetente samarbeidspartnere og utvidede tjenestetilbud muliggjør levering av et bredt spekter tjenester inkludert en rekke gulvbeleggs arbeid samt overflatebehandling og produkter som vinylbelegg, parkett, teppefliser og matter m.m. Vår kombinerte profesjonelle ekspertise og omfattende portefølje gjør Byggtapetsermester Stigen & Kronheim AS til en pålitelig og fagkyndig partner til store og små prosjekter i Bergen og omegn.

Din trygghet som kunde

Vi er stolte av å kunne levere kvalitetsarbeid med formell sertifisering innenfor alle tjenestene vi tilbyr, inkludert Mesterbrev og Sentral Godkjenning m.fl. Paul I. Kronheim mottok også i 2017 sertifisering i Lean planlegging for byggebransjen og innehar derfor kunnskap som forsikrer god flyt i planlegging og utførelse av prosjekter. Med kunden i hovedfokus skal du kunne føle deg trygg på at Byggtapetsermester Stigen & Kronheim AS oppfyller dine forventinger. Kontinuerlig oppfølging av våre fagpersoner forsikrer deg som kunde om at arbeidet utføres som avtalt uten prismessige overraskelser i etterkant.

Samarbeidspartnere

Vi er svært stolte av å ha et stort nettverk med gode samarbeidspartnere innenfor håndverksfaget og leverer gjerne totalpristilbud på tjenester innenfor gulvavstøpning, gulvavretting, gulvbeleggsarbeid, epoxybelegg, malerarbeid og vedlikeholdsarbeid m.m. Med deres fagkompetanse i ryggen er mulighetene bortimot ubegrensede. Uansett tjeneste eller oppdrag oppfordrer vi derfor deg til å ta kontakt med oss for faglige ekspertråd eller uforpliktende befaring.

Våre sertifiseringer