Ledelinjer for rømningsvei er avgjørende for sikkerheten i offentlig bygg. Merking av rømingsveier er påkrevd i blant annet alle bygg hvor mennesker arbeider – dette reguleres av blant annet Arbeidsmiljøloven. Har du spørsmål om ledelinjer for rømningsveier eller andre sikkerhets- og funksjonsmessige tiltak i ditt bygg? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Lister og gulvprofiler utgjør bare en liten prosentdel av gulvets areal, men har samtidig en enorm estetisk innvirkning på hvordan rommet blir seende ut. Listverk og gulvprofiler kan også ha praktiske egenskaper. Trenger du hjelp eller veiledning innen valg av lister eller gulvprofiler, ta kontakt med oss. Vi kan tilby et stort utvalg materialer og design, og vil bidra med vår faglige ekspertise til at du gjør et kvalifisert valg av lister.

Gjennom universell utforming sikrer man at bygninger og uteområder er godt tilrettelagt også for personer med funksjonsnedsettelser. Universell utforming er i nyere tid blitt et offentlig satsingsområde, og reguleres av blant annet plan- og bygningsloven og Tek10. Med Byggtapetsermester Stigen & Kronheim AS på laget kan du stole på at våre universelle løsninger og utforminger er forskriftsmessig riktige og som gir en god brukeropplevelse for alle.

Sportsgulv er egnet i idrettshaller, dansestudio, korridorer, kontorer og andre fellesarealer som toaletter og kafeteriaer. Gulvet er svært kostnadseffektivt ettersom det krever lite vedlikehold og har lang levetid. Sportsgulv er spesielt godt egnet som underlag i idrettslokaler for å beskytte utøverne. Støtdemping i gulvbelegget reduserer risikoen for skade og er motstandsdyktig mot slitasje. Denne gulvtypen bidrar til et sunt inneklima, er støydempende og enkel å rengjøre. Snakk med oss om våre ulike typer sportsgulv i behagelige farger og mønster.

    Ta kontakt for en uforpliktende samtale om våre produkter

    Tlf: 901 21 873