Vinylbelegg er en rimelig og slitesterk overflateløsning for gulv og vegger. Materialet har mange ulike bruksområder, og kan kan tilpasses dine ønsker når det gjelder både farge, tekstur, mønster og tykkelse. Kombinert med sin lett rengjorte overflate og lavt vedlikeholdsbehov gjør dette vinyl til et populært og sikkert valg for de fleste typer rom.

Enkelte foretrekker vinyl for sin evne til naturtro etterligning av andre overflatetyper, som stein eller tre. Andre setter pris på vinylens egenart, og benytter seg til det fulle av de kreative mulighetene som finnes for farge og form. Og om det etter noen år skulle være aktuelt å forandre overflaten, fungerer vinyl godt som underlag for andre overflatematerialer. Mulighetene er mange — Snakk med oss om vinylbelegg for gulv og vegger.

Linoleumsbelegg er en praktisk, slitesterk og lett vedlikeholdt gulvløsning. Materialets egenskaper gjør det svært populært på blant annet kjøkken, men det er samtidig godt egnet for de fleste andre tørre lokaler. Linoleum kan legges både hurtig og rimelig.

Mange forbinder fremdeles linoleum med trauste, ensfargede grå gulv fra eldre bygg. Det flere har begynt å oppdage er at linoleum i dag kan leveres med farger og mønster spesialtilpasset dine visjoner for rommet. Dette har gjort materialet stadig mer foretrukket, kombinert med at det er fremstilt av fornybare ressurser og anbefalt av Astma og Allergiforbundet.

Tepper er et tidløst og dekorativt valg for gulvet, tilgjengelig i mange ulike varianter ut fra hvilket bruksområde rommet har. Mønster, farger og stoff kan tilpasses de fleste formål, og tepper kan legges som både banevare og fliser. Trenger du hjelp eller faglige råd er vi parat til å bistå deg i ditt valg. Mange er opptatt av at teppene er av naturmaterialer; andre trenger å hensynta allergier eller spesielle rengjøringsbehov. Uansett hva slags type teppe du ønsker i ditt bygg, snakk med oss om mulighetene og dine kriterier.

Gummigulv er en slitesterk og lett rengjort gulvtype, godt egnet for blant annet rom med høyt aktivitetsnivå. Andre fordelaktige egenskaper ved gummigulv er overflatens myke og varme preg. Mange lar seg overraske av denne gylvtypens mangfoldige bruksområder og særegne estetiske kvalitet – Snakk med oss for å se mange spennende eksempler på gode gummigulvløsninger! Vi leverer gummigulv for alle typer bygg og omgivelser.

Matter for entré/avskrapning er et lite men likevel viktig innslag på gulvet i ditt bygg. I likhet med resten av gulvet skal mattene være både estetisk riktige og ikke minst høyst slitesterke. Også her finnes det et stort spenn ulike løsninger og produkter; I vårt utvalg vil du finne mange aktuelle matter for ditt bygg. Snakk med oss for å se gode eksempler – Vi er alltid klare for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.

    Ta kontakt for en uforpliktende samtale om våre gulvtjenester

    Tlf: 901 21 873