Hvis du ønsker å beholde ditt gamle gulv, men ønsker en utseendemessig forbedring er renovering et godt valg. Renovering av gulv er også et rimelig og klimavennlig alternativ til utskifting av eksisterende gulv, som i tillegg kan gi dramatisk effekt i ditt hjem. Prosessen inkluderer nedsliping av gammelt gulv samt ny overflatebehandling for å beskytte gulvet mot slitasje og oppnå ønsket utseende. Det er anbefalt at arbeidet utføres av faglært personell for å forsikre best mulig resultat. Stigen & Kronheim AS hjelper deg gjerne med å vurdere hvilken behandling som passer ditt gulv. Snakk med en av våre fagpersoner for råd eller avtal uforpliktende befaring.

Overflatebehandling av gulv er viktig uansett om du har et nylagt gulv eller ønsker å fornye det gamle gulvet. Gulvets levetid blir forlenget ved å beskytte treoverflaten mot slitasje og misfarging. Det finnes mange alternativer innenfor overflatebehandling av gulv, og hvilke du velger er like mye et spørsmål om ønsket slitasjemotstand og vedlikehold, som stilpreferanse. Det gamle tregulvet kan enkelt bli nytt ved å tilføre hvite pigmenter for et mer moderne uttrykk. Gulvet kan også males i en sprek farge for å puste liv i en ellers minimalistisk stue. Behandlingen er et kostnadseffektivt alternativ til utskifting av gulv. Er du interessert i å gi nytt liv til ditt gamle tregulv, eller sørge for at det nylagte gulvet er beskyttet? Ta kontakt med en av våre eksperter.

Fagkyndig utførelse av våtromsarbeid er avgjørende for å unngå skader på badet, tap av erstatning og forringelse av ditt hjems verdi. Byggtapetsermester Stigen & Kronheim AS er godkjent som våtromsbedrift og du er derfor garantert at arbeidet utføres av kvalifisert personell og med anbefalte materialer. Enten du ønsker opparbeidelse av nytt bad eller renovering hjelper vi deg å oppfylle dine baderomsdrømmer. Ta kontakt med oss for uforpliktende befaring eller for mer informasjon om dine våtromsmuligheter.

Trenger du utført malingsarbeid raskt, punktlig og rimelig? Byggtapetsermester Stigen & Kronheim AS har mange kompetente og erfarne samarbeidspartnere som er klare for maleoppdrag i alle kategorier, både innvendig og utvendig. På samme måte som vi legger vår stolthet i at dine gulv og overflater skal holde høyeste standard, utfører våre samarbeidspartnere alt innen malingsarbeid med nøyaktighet og kundens ønsker i fokus.

Enten du har bestemt deg for fargene eller ønsker innspill også der — Ta kontakt med oss for å komme i gang.

Utvendig

Utvendig behandling av fasade er ikke bare viktig for å oppnå ønsket stil og farge, men bør også gjennomføres regelmessig for å beskytte materialene og unngå behov for totalrenovering av fasaden. Utvendig malerarbeid kan være svært tidkrevende og i noen tilfeller risikofylt. Våre samarbeidspartnere har faglærte malere med kompetansen til å utføre ditt malingsprosjekt til avtalt tid og pris uten ulykker. Unngå personskade og ta kontakt med Byggtapetsermester Stigen & Kronheim for ditt utvendige malingsprosjekt.

Innvendig

Innvendige malingsprosjekt kan være svært omfattende og avskrekkende. Med oss på laget kan du slappe av mens arbeidet utføres ekspertmessig. Uansett om du ønsker fornyelse av stuen eller soverommet, eller vil friske opp gammel kjøkkeninnredning eller listverk har vi kompetente malere som gjerne hjelper deg. Våre samarbeidspartnere tilbyr det meste innenfor innvendig malerarbeid og sørger for at dine ønsker blir oppfylt.

    Ta kontakt for en uforpliktende samtale om våre tjenester

    Tlf: 901 21 873