Flislegging

Vinylbelegg er en rimelig og slitesterk overflateløsning for gulv og vegger. Materialet har mange ulike bruksområder, og kan kan tilpasses dine ønsker når det gjelder både farge, tekstur, mønster og tykkelse. Kombinert med sin lett rengjorte overflate og lavt vedlikeholdsbehov gjør dette vinyl til et populært og sikkert valg for de fleste typer rom.

Enkelte foretrekker vinyl for sin evne til naturtro etterligning av andre overflatetyper, som stein eller tre. Andre setter pris på vinylens egenart, og benytter seg til det fulle av de kreative mulighetene som finnes for farge og form. Og om det etter noen år skulle være aktuelt å forandre overflaten, fungerer vinyl godt som underlag for andre overflatematerialer. Mulighetene er mange — Snakk med oss om vinylbelegg for gulv og vegger.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vinyl kan legges i flere ulike format. Mange kjenner typen som leveres på rull — i tillegg kan gulvet legges som vinylstaver eller vinylfliser. Her finnes det et utall muligheter for ulike mønstre og design, og løsninger som setter et unikt særpreg på rommet. Stavene og flisene legges med en tetthet og presisjon som sikrer at overflaten er like vanntett og lett rengjort som annen vinyl. Har du spørsmål om mulighetene eller ønsker å se varer i vårt sortiment – Ta kontakt.

Linoleumsbelegg er en praktisk, slitesterk og lett vedlikeholdt gulvløsning. Materialets egenskaper gjør det svært populært på blant annet kjøkken, men det er samtidig godt egnet for de fleste andre tørre lokaler. Linoleum kan legges både hurtig og rimelig.

Mange forbinder fremdeles linoleum med trauste, ensfargede grå gulv fra eldre bygg. Det flere har begynt å oppdage er at linoleum i dag kan leveres med farger og mønster spesialtilpasset dine visjoner for rommet. Dette har gjort materialet stadig mer foretrukket, kombinert med at det er fremstilt av fornybare ressurser og anbefalt av Astma og Allergiforbundet.

Tepper er et tidløst og dekorativt valg for gulvet, tilgjengelig i mange ulike varianter ut fra hvilket bruksområde rommet har. Mønster, farger og stoff kan tilpasses de fleste formål, og tepper kan legges som både banevare og fliser. Trenger du hjelp eller faglige råd er vi parat til å bistå deg i ditt valg. Mange er opptatt av at teppene er av naturmaterialer; andre trenger å hensynta allergier eller spesielle rengjøringsbehov. Uansett hva slags type teppe du ønsker i ditt bygg, snakk med oss om mulighetene og dine kriterier.

Lister og gulvprofiler utgjør bare en liten prosentdel av gulvets areal, men har samtidig en enorm estetisk innvirkning på hvordan rommet blir seende ut. Listverk og gulvprofiler kan også ha praktiske egenskaper. Trenger du hjelp eller veiledning innen valg av lister eller gulvprofiler, ta kontakt med oss. Vi kan tilby et stort utvalg materialer og design, og vil bidra med vår faglige ekspertise til at du gjør et kvalifisert valg av lister.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om våre flislegging tjenester

Tlf: 55 13 78 90